Kurv

Du har ingen varer i kurven.

Historien bag KJØ

SÅDAN BLEV KJØ TIL:

Idéen til KJØ kom en mørk og kold januar aften, hvor to gode venner skulle smage noget hjemmelavet Beef Jerky. Ham, der serverede det, var stolt over det, han havde lavet, og ham, der smagte det, synes det var sejt, som en gammel lædertaske.

De blev enige om, at det kunne de gøre meget bedre, og de gik derfor ihærdigt i gang med at udvikle Danmarks første lokale Beef Jerky. De havde krav og mål! Det skulle være dansk højkvalitets Beef Jerky af den fineste A-klasse oksekød! Det skulle være autentisk og med god smag og konsistens.

De ville lave et produkt, som skulle overtrumfe alle de importerede, andre producenter af Beef Jerky i smag og kvalitet.

Efter et halvt års intensive forsøg havde de to venner knækket koden til den perfekte Beef Jerky med den rette konsistens og smagfulde oplevelse, KJØ var født.

Thomas og Per fra KJØ
Gode råvarer

KJØ STÅR FOR:

De to stiftere af KJØ kommer fra og omkring Als, som er en halvstor og utroligt smuk ø i den sydligste del af Danmark. Dernede taler man sønderjysk, og man kalder ikke kød for kød.

Man kalder det for KJØ! Det var derfor oplagt at kalde virksomheden for KJØ.
I KJØ gør vi os rigtig umage hver eneste dag med at kreerer dansk Beef Jerky af den højeste oksekødskvalitet.

A-klasse okseinderlår kødet fra Himmerland som vi udelukkende anvender er opdrættet, slagtet og transporteret i Danmark.

Og lige præcis produktionen og forarbejdningen af lokale fødevarer er vores hjertesag.

KJØ’s Vision:

Vi vil være den førende partner indenfor kødbaseret snacking, der ligeledes konstant udvikler kulinariske løsninger og produkter, baseret på dehydreret kød.

KJØ’s Mission:

Vi får nænsomt A-klasse dehydreret kød af højeste kvalitet, til at smage helt uovertruffen i en mundret konsistens.

KJØ’s Værdier:

Vi agerer kundefokuseret, innovativt, bæredygtigt, værditilførende og tager ansvar.

KJØ’s Ambition:

At blive bare lidt bedre hver eneste dag, til alt det vi gør. Gøre det med bedste, naturlige, kvalitet af råvare, nænsom forarbejdning, optimal bæredygtighed og med en professionel markedstilgang, lyttende til vores kunder, leverandører og forbrugerne.